R.I.P

På torsdag er det akkurat 1 måned siden min lille søte pelle-kanin sovnet inn. Himmelen har fått en ny engel. Hverdagen er ikke den samme uten han. Det er ingen som kommer springene ned trappen når jeg kommer hjem fra skolen, ingen som hopper opp i sofaen, ingen som følger etter meg. Alt er liksom så ensomt. Der buret sto før er det så tomt, et helt åpent rom.

Er så glad for at jeg har så mange fine bilder av han og noen fantastiske minner. Mange som sikkert tenker "minner med en kanin?", men det er faktisk sant! Han var min aller beste venn. Jeg kunne klemme han når jeg var trist og lei, fortelle hemmligheter, han var med meg på turer i skogen og over alt i huset. Han var som en liten hund, en søt og nusselig hund ♥


♥Min lille engel♥   

(Her var han bare litt over 6 måneder)Én kommentar

Karina

15.11.2013 kl.00:59

Sv: Ettersom at jeg bor i London og studerer her, så har jeg jo ikke sett TV på en stund og får ikke sett TV før jeg kommer hjem. Er det faktisk mulig å se blåfjell på youtube!?

Skriv en ny kommentar

Anja

Anja

17, Stavanger

Hei. Mitt navn er Anja. Jeg er ei livlig og glad jente på 17 år, fra Stavanger, i Rogaland. Jeg kommer til å blogge om alt fra bilder til mat. Denne bloggen har jeg hatt i noen år nå. Er det noe du lurer på eller vil at jeg skal blogg om er det bare å legge igjen en liten kommentar i kommentarfeltet. Jeg kommer til å legge inn et innlegg i ny og ne. Håper dere liker bloggen min og innleggene jeg kommer til å poste. Klem!

Kategorier

Arkiv

hits