Dyra teneger deg!

 

Hei!

I dag har jeg gått i NOAH´s fakkel tog. For dere som ikke vet hva dette er, er det at en gruppe mennesker samler seg for å demonstrere mot pelsfarmer i Norge. Vi vil ha en slutt på at det blir produsert pels for at folk skal ha det hengende på jakker, votter og luer osv. Jeg er i mot pels og kan med hånden på hjertet si at jeg aldri kommer til å kjøpe en jakke med ekte pels.

 

De stakkars dyrene blir satt i små bur på mindre enn 1m2, det er utrolig lite. Dyr spiser hverandre for å overleve. Det blir slengt et stykke kjøtt på toppen av buret, noe som vil si at dyrene ikke vil kunne få tak i det. De lever  et pinefullt liv, med mishandling som gjør skade på dyret.

Jeg mener og håper virkelig at mange andre mener at dyr ha lik rettighet som oss mennesker! For det har de faktisk, de har følelser som oss, de kjenner smerte og de vet hva de går igjennom. Men det eneste de ikke greier er å si i fra. De kan kanskje gi i fra seg lyder som skal være et tegn på smerte, men som ikke blir forstått av de som driver med pelsfarm. Jeg hadde direkte blitt flau om  jeg sto med en jakke med pels og et fakkel tog med over hundre stk roper ut: NEI TIL  PELS

Kan ikke bare dyra få et liv med gode minner, ikke minner som gjør skade.

Jeg er vegitarianer og greier meg fint uten kjøtt og pels, da kan alle andre i norge også klare det! tenk hvor mange dyr som vil ungå å henge på hetta til folk som skal fjonge seg til!

Vi mennesker trenger IKKE pels. Vi er i 2012 og har mange andre ting som kan få oss til å holde varmen. Så tenker jeg det er jo ikke pelsen som holder oss varme, den henger jo bare til pynt på hetta.

 

NOAH har en egen nettside som kan studere, der står det masse info!  HER!

det går ann å gi 50 til 350 kr 1 gang i måneden ved å registrere dere HER!  

Her er et sitat som NOAH bruker: 

Dyr lever for sin egen del, og ikke for å brukes til mat, klær, eksprimenter eller underholdning. 

Derfor kjemper NOAH for alle dyrs rettigheter. 

Jeg er helt enig i dette, dyr lever for sin egen del ikke for at vi mennesker skal ha gleden av å bruke de til pynt. 

 

667344-9-1297352556531.jpg

 

 

 
 

 -anja.

 

9 kommentarer

Makeup says it all

10.11.2012 kl.23:29

Flink du er!

everyMOMENTisANOTHERchance

10.11.2012 kl.23:31

helt enig med deg!

Marion !

10.11.2012 kl.23:32

eniiiiiiig

Ulldoott

10.11.2012 kl.23:33

Veldig enig!

Susanne Håheim

10.11.2012 kl.23:35

Kunne ikkje vore meir einig.

Elise

11.11.2012 kl.00:05

enig

11.11.2012 kl.01:50

Spiser du ikke egg heller da? der er like mye dyremishandling og sette høner i bur om du mener at det ikke er i et dyrs natur og bo i et bur. Det er mange dyr som har det fint når de er i pelsfarmer, og de blir brukt til mer enn bare pels.

Til kommentaren over denne

27.11.2012 kl.22:25

Hva er det som feiler deg? Når du spiser egg misshandler du ikke et dyr! egget har jo ikke blitt en høne en gang. Ja, du har riktig mange høner settes i bur. Det er faktisk hønene som har det verst. Dur har det ikke fint i bur! Vet du hvordan de blir drept? F.eks rever får elektrisk støt, slik at de får fin pels! Og noen dyr blir faktisk flådd levende. Er det fint for deg?

Jeg er helt enig med deg Anjanova.blogg.no :D

Anja

16.12.2012 kl.20:43

Så godt å hørre at du er enig, i det jeg sier :D

Skriv en ny kommentar

Anja

Anja

17, Stavanger

Hei. Mitt navn er Anja. Jeg er ei livlig og glad jente på 17 år, fra Stavanger, i Rogaland. Jeg kommer til å blogge om alt fra bilder til mat. Denne bloggen har jeg hatt i noen år nå. Er det noe du lurer på eller vil at jeg skal blogg om er det bare å legge igjen en liten kommentar i kommentarfeltet. Jeg kommer til å legge inn et innlegg i ny og ne. Håper dere liker bloggen min og innleggene jeg kommer til å poste. Klem!

Kategorier

Arkiv

hits