Bare 50 dager..

Hei♥

Her i Stavanger er det blitt gruelig kaldt. Jeg vet egentlig ikke hvorfor men jeg synes det er koselig. Jeg elsker når jeg vet at vinteren er på vei. Så er det jammen meg ikke lenge til vi er i desember måneden. Dagene går så fort så plutselig er julen her. Jeg gleder meg veldig. Har sett at butikkene har begynte å selle julebrus, pepperkaker og julepynt. Synes kanskje det er litt tidlig, men det er jo koselig og gå forbi butikk vinduer og se det flotte synet av juledekor. Jeg synes vertfall det. For å si det slik er det jo bedre å være tidlig uten enn for seint. Liker veldig godt det ordtaket.  Får faktisk litt jule stemning når jeg ser reklamer på TV som hinter jul. Det er faktisk 50 dager noe som tilsvarer 7 uker igjen til jul.♥

 

I dag har jeg ikke gjort noe. Søndagen for meg er bare en dag der jeg slapper av, gjør skolearbeid og rydder.

 

Så er det skole i morgen igjen og opp tidlig. Synes det er helt greit, da får jeg fikset døgnrytmen min etter helga. -nova.

Én kommentar

Elise

05.11.2012 kl.00:16

YOLO

Skriv en ny kommentar

Anja

Anja

17, Stavanger

Hei. Mitt navn er Anja. Jeg er ei livlig og glad jente på 17 år, fra Stavanger, i Rogaland. Jeg kommer til å blogge om alt fra bilder til mat. Denne bloggen har jeg hatt i noen år nå. Er det noe du lurer på eller vil at jeg skal blogg om er det bare å legge igjen en liten kommentar i kommentarfeltet. Jeg kommer til å legge inn et innlegg i ny og ne. Håper dere liker bloggen min og innleggene jeg kommer til å poste. Klem!

Kategorier

Arkiv

hits