Høst!

Hei.

Nå er høsten kommet for fult her i Stavanger. Det regner og er kaldt. Jeg har funnet fram vinterjakken, vanter og vinter sko. Nå sitter jeg her med en storkopp TE og gomler i meg Dots, mens jeg ser ut av vinduet. 1000 regndråper kommer plaskene ned fra himmelen. Har på musikk som spiller i bakgrunnen. Nyet hvert eneste sekund før jeg må ut i stallen. Jeg synes det er så innmari koselig å være i stallen når det regner. Bare være sammen med hesten og ikke noe annet, ikke mas om ditt og datt, men helt alen i en rolig stall. For ta med meg en termos med te eller kakao. Så kan jeg sitte på en stabel med schabraker  og nyte en høst dag med en deilig kopp med varm drikke.

  Sto opp tidlig i dag så fikk dratt en liten tur i stallen før jeg gikk for å handel litt og vært på kafe med mamma<3 

Nå har vi i Stavanger høstferie, grøss å gru så herlig! Tanken av at man ikke må stå opp klokken 05:45 er en deilig følelse og ikke minst at man kan bruke lang tid om morgenen! Mine høstferie går for det meste til å være i stallen, være med venner og familie. Så starter jo skolen igjen, men det er jo en uke til så jeg har god tid til å slappe av på.

Prøver og finne noen fine høst klær, med flotte farger. Jeg bare elsker høsten fordi da kan me gå i så flotte farger, det lukter friskt og godt ute, og man kan sitte inne med et ulleteppe og drikke te/kakao! Jeg glder meg lige mye hvert år!

 

-nova♥

 (Inlegget skulle vært postet i går)  

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anja

Anja

17, Stavanger

Hei. Mitt navn er Anja. Jeg er ei livlig og glad jente på 17 år, fra Stavanger, i Rogaland. Jeg kommer til å blogge om alt fra bilder til mat. Denne bloggen har jeg hatt i noen år nå. Er det noe du lurer på eller vil at jeg skal blogg om er det bare å legge igjen en liten kommentar i kommentarfeltet. Jeg kommer til å legge inn et innlegg i ny og ne. Håper dere liker bloggen min og innleggene jeg kommer til å poste. Klem!

Kategorier

Arkiv

hits