03.09.2012

 Hei ♥

Jeg merker jeg klør i fingertuppe, greier ikke å la vær å skrive. Synes det er så fantastisk moro, men samtidig vett jeg at jeg ikke har tid. Dumt er det men slik er det. Er innom og ser på gamle innlegge når jeg få lyst til å se tilbake på noen gamle minner. Er så rart å tenke på at jeg har blogget siden 2009, selv om jeg ikke har blogget har den vært oppe hele tiden. Jeg har vært innom bloggen og lest de koselige kommentarene jeg har fått oppigjennom årene jeg har blogget. Det er så koselig Jeg har vurdert flere ganger om jeg skal begynne igjen, men jeg tviler sterkt på at jeg kommer til å gjøre det. Tiden går for det meste til skole, familie & venner.  Tiden har gått utrolig fort, vil rett og slett ikke bli eldre. Når jeg leser mange av de gamle innleggene jeg har lagt ut må jeg nesen begynne og le, husker alt som at det var i går. var faktisk innom og så på gamle designe, haha. Der var det mange som jeg ikke husket at jeg hadde brukt på bloggen min. Jeg har alltid elsket og skrive.  Sitter & skriver historier, fortelinger og noveller når jeg ikke har noe og gjøre. Det var en periode der jeg skrev utrolig lange innlegg og brukte evigheter på & lage et innlegg som jeg ville dele. Fikk aldri så veldig mange lesere, men det var ikke det viktigste for meg. Det viktigste for meg var at jeg fikk positiv tilbakemelding på det jeg hadde brukt timer på, og det fikk jeg. Noe som jeg er utrolig takknemlig for. Selv om kommentarene var positive var det faktisk kommentarer som var sårende, men for det meste fikk jeg ikke noen av de. Jeg sier ikke at jeg aldri fikk noen stygge! Det gjorde jeg helt klart. Men det var flest positive enn negative! Jeg hadde aldri et fast tema jeg blogget om. Noe som jeg er utrolig glad for. Jeg blogget om det som dukket opp i hodet mitt, det som interesserte meg og alt annet som bare kom fra det blå... Jeg brukte helst mine egne ider, var ikke så opptatt av at jeg måtte ha en blogg trend. ÅÅ gud, så gøy jeg hadde det med å blogge. Av og til kunne jeg legge ut minst 5 innlegg på en dag siden jeg syntes det var så gøy! Men så dappet bare bloggingen helt av. Jeg blogget sjeldnere og sjeldnere for hver dag som kom. Hadde utrolig mange dager der jeg ikke blogget. Det var kanskje da jeg fant ut at det var på tide å slutte og blogge. Men i dag er jeg glad for at jeg ikke la den ned. Man vet jo aldri, plutselig for man et kikk av å skive noe på bloggen. Noe som jeg fikk i dag!

BTW: Nei, jeg begynner nok ikke med det første. Som sakt så har jeg ikke tid, så jeg tviler sterkt. Vi for se hva tiden bringer...
 -anja

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anja

Anja

17, Stavanger

Hei. Mitt navn er Anja. Jeg er ei livlig og glad jente på 17 år, fra Stavanger, i Rogaland. Jeg kommer til å blogge om alt fra bilder til mat. Denne bloggen har jeg hatt i noen år nå. Er det noe du lurer på eller vil at jeg skal blogg om er det bare å legge igjen en liten kommentar i kommentarfeltet. Jeg kommer til å legge inn et innlegg i ny og ne. Håper dere liker bloggen min og innleggene jeg kommer til å poste. Klem!

Kategorier

Arkiv

hits