15.04.2012

 

Hei alle sammen, om det fortsatt er noen der ute? Som dere sikkert ser så har jeg ikke blogget på kjempe lenge. Sån har det så og si vært hele tiden.  Det kunne gå flere uker før jeg la ut et nytt innlegg.  Bloggingen var ikke alltid på topp, men hver gang jeg la ut et innlegg kunne jeg bruke opp til 2 timer. Jeg prøvde selvfølgelig å gjøre det beste jeg kunne for at leserne mine skulle bli fornøyde. Jeg har hatt mange pauser igjennom blogg tiden.  Jeg sluttet å blogge  den 27/8-2011, men kom tilbake etter 1 måned. Da blogget jeg ikke på blogg.no,  men på bloggr.no som sikkert noen av der vet.Synes det var gøy med forandringer.  Etter vært fant jeg ut at jeg heller ville tilbake på blogg.no. Synes det var mye bedre system.  Jeg kom tilbake på blogg.no den 9/10-2011. Angret ikke et sekund på at jeg begynte igjen her.

 

Det ble en del blogging i juletiden, men etter jule ferien startet skolen igjen og skolen begynte for alvor. Jeg la mer  arbeid i skolen og tenkte ikke så mye på  blogge i og med at dette er det siste året. Som dere sikker forstår så går skolen foran bloggen.  Jeg viste om jeg stoppet å blogge nå kunne det ta mange måneder før jeg kom tilbake, Og det gjordet det jo.  Dager, uker og måneder gikk og lesertallet sank.

 

selv om jeg ikke har blogget har jeg tenkt utrolig mye igjennom blogg.  Tror ikke det har gått en eneste kveld der jeg ikke har tenkt hva jeg skal gjøre med bloggen, men nå har jeg bestemt meg..

 

Jeg slutter å blogge, vet at jeg kommer til å angre en gang. Vil mye heller ta skolen foran bloggen. Håper dere forstår meg.  Jeg vil vertfall savne dere utrolig masse. kanskje jeg kommer tilbake, i så fall kommer jeg ikke tilbake med det første. Takker for alle de flotte kommentarene jeg har fått av dere.  Det blir så mye koseligere å skrive når jeg vet at det jeg legger arbeid er bra. Selvfølgelig har jeg fått stygge kommentarer, men hvem har vel ikke det? Men om jeg fikk slike kommentarer så tenkte jeg bare "herregud, tenk at någen virkelig gidde å bruke tiden sin på någe så teit." Jeg tok meg ikke nær av dem, jeg så heller på de positive kommentaren og tenkt ikke mer over de stygge!

 

Så jeg sier bare tusen takk for meg. Det har vært utrolig gøy å dele min hverdag med dere!

 

Hejdå<3

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anja

Anja

17, Stavanger

Hei. Mitt navn er Anja. Jeg er ei livlig og glad jente på 17 år, fra Stavanger, i Rogaland. Jeg kommer til å blogge om alt fra bilder til mat. Denne bloggen har jeg hatt i noen år nå. Er det noe du lurer på eller vil at jeg skal blogg om er det bare å legge igjen en liten kommentar i kommentarfeltet. Jeg kommer til å legge inn et innlegg i ny og ne. Håper dere liker bloggen min og innleggene jeg kommer til å poste. Klem!

Kategorier

Arkiv

hits