Helt perfekt!

Nå kan vi endelig telle på en hånd at det er jul om bare 4 dager, så kommer dagen som alle har ventet på og som blir en helt fabelaktiv kveld. Kan nesten ikke vente. Tenk på alt det man skal gjøre den dagen! Stå opp og vite at dagen er kommet, se på julefilmer som gå på Tv (askepott og de 3 nøttene er en av de jeg skal se), spise snop som man har fått i julesokken! Sikkert mye ++ mer, men kommer ikke på noe i farta.
sitter faktisk i et nyvasket rom, med mange te-lys å jule pynt. Sitter her og nyter kvelden før jeg skal på skolen igjen i morgen. Er jo ikke så gale på skolen nå som det snart er jul. det blir litt mer snakking og lek. Vi slutter dessverre ikke i morgen, vi må gå helt til onsdag. Ikke at det gjør så mye da, for vi skal ha juleball i morgen. Det blir kos.<3

Så på onsdagen begynner vi ikke før 09:30! Det er jo digg, for da får jeg sove lenge. Så har vi ikke særlig lang skole dag. den dagen går jo bare til spising av snop, film. Så kan ikke klage.   

Men tror jeg må avslutte her, skal nemmelig se noen få blåfjell episoder som jeg ikke har fått sett.

 

-nova<3

Én kommentar

Sandra

20.12.2011 kl.22:56

God jul<3

Skriv en ny kommentar

Anja

Anja

17, Stavanger

Hei. Mitt navn er Anja. Jeg er ei livlig og glad jente på 17 år, fra Stavanger, i Rogaland. Jeg kommer til å blogge om alt fra bilder til mat. Denne bloggen har jeg hatt i noen år nå. Er det noe du lurer på eller vil at jeg skal blogg om er det bare å legge igjen en liten kommentar i kommentarfeltet. Jeg kommer til å legge inn et innlegg i ny og ne. Håper dere liker bloggen min og innleggene jeg kommer til å poste. Klem!

Kategorier

Arkiv

hits