Julen kommer for fult, til alle hjem.

Nå er det jammen meg 12 dager igjen til jul. Det har gått så utrolig fort. Nå er det tid for vasking og rydding i alle hjem. Jeg har ryddet og vasket rommet mitt i hele helga og litt i dag. Så nå skal det være helt støv fritt. Er bare noen småting som jeg må rydde. Men ellers skal det være perfekt. Har faktisk begynt å pynte litt. Tenkte jeg ville spare litt pynting til neste helg, slik at jeg har noe jeg kan glede meg til. Kan fortsatt ikke fatte at det bare er 12 dager igjen så er den store dagen her som alle har ventet på. Gleder meg så utrolig til skolen er ferdig for i år. Blir herlig med en ferie. Er så sliten av alle prøvene vi har hatt. Ferie= ingen lekser, null skole, trenger ikke å stå grytidlig opp for å gå den lange skolevegen, ikke mer bæring på tung skolesekken. Man kan bare ta det helt rolig, sove lenge og nyte hvert sekund.

Siste skole dag blir på onsdag neste uke, det skal feires. Så jo det tredje lyset tent. Nå står det 3 lys som skinner og gløder. Da har vi vertfall et bevis på at det ikke er lenge til hjul. På torsdag eller lørdag tror jeg nok at jeg må komme meg til stavanger sentrum, for å handle litt småting.

-nova<3 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anja

Anja

17, Stavanger

Hei. Mitt navn er Anja. Jeg er ei livlig og glad jente på 17 år, fra Stavanger, i Rogaland. Jeg kommer til å blogge om alt fra bilder til mat. Denne bloggen har jeg hatt i noen år nå. Er det noe du lurer på eller vil at jeg skal blogg om er det bare å legge igjen en liten kommentar i kommentarfeltet. Jeg kommer til å legge inn et innlegg i ny og ne. Håper dere liker bloggen min og innleggene jeg kommer til å poste. Klem!

Kategorier

Arkiv

hits