dette må ta slutt!

Hei<3

Tenkte jeg skulle ta opp et viktig tema. Nemmelig mobbing! Har aldri blitt mobbet selv, men jeg kan tenk meg hvordan det er. Tenk å stå helt alene og føle at ingen er der for deg, ingen vil varme dit stakkars hjerte. Det er jo helt forferdelig. Sier bare stakkers folk. Får tårer i øynene å tenke på hvordan de har det. Skulle gjort så mye for å få slutt på det. Kan tenke meg at de som mobber ikke har særlig stor tro på seg selv hvis de hele tiden skal gå rundt og mobbe folk. Da er det jammen meg ikke mye som fungerer oppi hue. Det eneste man får utav mobbingen er rett og sletta at man for alt tilbake en gang selv.

Har vært innom flere sider og der skriver de om hvordan de har de i livet sitt. Det hele startet faktisk med at de mobbet andre og til slutt fikk de bare tilbake. Slutt med å mobbe, det gir ingen mening. Det er veldig mye mobbing som skjer i fritiden, men det er faktisk flere prosent som blir mobbet på nettet. Hvor tragisk er ikke det. Sitte bak skjermen og slenge dritt. Hvis mobberne er så j***** tøff i trynet kan han da heller si det face til face. Vet jo at det er lettere å skrive enn å si det i direkte til personen. Men halloen, man er ikke særlig tøff hvis man gjemmer seg bak skjermen.  Synes lærerne bør bli mer oppmerksom på hvordan det egentlig er i friminuttene. Tror ikke de vet hvor mange som blir mobbet på skolen. Mobberne mobber, men mobbofferet krøller seg sammen som en liten ball og gjør seg så usynelig som h*n kan.  Det er akkurat sånn det fungerer.

 

 

(Som sakt jeg har aldri blitt mobbet selv, så dette er bar mine tanker om det.)

Men vi blogges da. Skal se på blåfjell nå <3

-nova<3

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anja

Anja

17, Stavanger

Hei. Mitt navn er Anja. Jeg er ei livlig og glad jente på 17 år, fra Stavanger, i Rogaland. Jeg kommer til å blogge om alt fra bilder til mat. Denne bloggen har jeg hatt i noen år nå. Er det noe du lurer på eller vil at jeg skal blogg om er det bare å legge igjen en liten kommentar i kommentarfeltet. Jeg kommer til å legge inn et innlegg i ny og ne. Håper dere liker bloggen min og innleggene jeg kommer til å poste. Klem!

Kategorier

Arkiv

hits