Er bare så vindunderlig!

 Har nettopp komt inn, fra en snøfull kveld. Har vært ute og tatt noen bilder, som jeg tenkte å dele med dere. Nå sitter jeg på soverommet med en tykk genser og verdens herligste teppe. sitter like godt nedtrykt i puter, som vanlig. Tenkte jeg skulle finne meg en stor kopp med TE og en skive med eggerøre og laks, imens bildene laster opp. Sitter og hører på noen fantastiske julesanger, som jeg aldri går lei av. Synes det er så avslappende å høre på. Og synger for ful halsm med på noen av sangene og prøver og etterligne sangerne som sikkert er 10000 ganger bedre en meg. Haha se for deg meg da med munnspill og trekk spill, så står jeg og synger på en ordentlig jærsk bonde julemusikk. Uff nei, ikke tenk mer på det. Det var bare tragisk. Tenk heller på at julen nærmer seg, det er nok det beste hvis du ikke vil få mareritt. Uffa meg ler litt for meg selv, når jeg tenker hvor rar jeg hadde vært.

Ja som sakt er det 5.desember. Ja, du hørte riktig. Det er den 5.desember og det betyr at det bare er 19 dager igjen til JUL. Eller 18 hvis man ikke teller med i dag så er det jo 18. Jeg merker at jeg får mer og mer julefølelser for hver dag som kommer.

 bildet er ikke redigert.

Legger ut resten i morgen.

-Nova♥

 

Én kommentar

07.12.2011 kl.17:27

fin blogg :)

Skriv en ny kommentar

Anja

Anja

17, Stavanger

Hei. Mitt navn er Anja. Jeg er ei livlig og glad jente på 17 år, fra Stavanger, i Rogaland. Jeg kommer til å blogge om alt fra bilder til mat. Denne bloggen har jeg hatt i noen år nå. Er det noe du lurer på eller vil at jeg skal blogg om er det bare å legge igjen en liten kommentar i kommentarfeltet. Jeg kommer til å legge inn et innlegg i ny og ne. Håper dere liker bloggen min og innleggene jeg kommer til å poste. Klem!

Kategorier

Arkiv

hits