en hvit jul :D

Nå sitter jeg på rommet mitt med kose-klær og en et tykt teppe. Sitter nedgrav i flere puter og fundere hvordan jule kommer til å være med snø. En av tingene som står på lista mi er faktisk snø. Jeg blir trist om det ikke kommer snø. Det er jo ikke det samme med en naken bakke. Vi må selvsagt ha snø.

Min tanker om at det skal være snø på julaften!

Det blir så koselig å stå opp om morgenen og se ut vinduet at det bare daler masse snø ned fra himmel. Så kan man lage lykter og snømenn, snøhuler og sikker andre ting. Jeg pleier alltid å gjøre det. Hahah J man blir aldri for stor til å leke i snøen. Jeg synes det er koselig at det er folk som er ute i snøen og bygger lykter.  Kan nesten ikke vente med å se hele gata full med snølyter som står på rekke og rad. Så kan man jo gå på ski tur med nistemat.. åååå det grøsser i meg hvor fint det kommer til å bli når snøen endelig får lagt deg i trærne og på gresset som en gang var så frodig og grønt. Jeg her helt klar til vinteren! Skal finne fram litt vinterklær og slike ting, sånn at det er helt klar når snøen er her. Forresten så tenkte jeg at jeg skulle pynte rommet mett med jule pynt i morgen.  Hihi må vel rydde og vasle litt slik at det ikke blir så mye senere.

Så jeg har en del ting jeg må ordne i morgen:

Rydde og vaske rommet mitt.

Rydde i skapet mitt

Stryke noen klær som skal henges pent på en kleshenger.

Sett sjokoladekalenderen min pent på rommet.

Henge opp pakkekalenderen min.

Så skal jeg høre på jule musikk mens jeg rydder rommet mitt.

Vil dere ha hvit jul?

Har dere komt i julestemning?

Snakkes sener i dag :D !

(lånt fra google) ja sorry det ble et googel bilde i dag. Grunne er at alle vinterbildene mine ligger på en hardisk, den hardisken ligger ned og siden jeg lå så gått ned trøkt i putene orker jeg ikke å gå ned ;3 . sorry ! men syen det bilde var fint jeg så dere for nøye dere med dette :D

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anja

Anja

17, Stavanger

Hei. Mitt navn er Anja. Jeg er ei livlig og glad jente på 17 år, fra Stavanger, i Rogaland. Jeg kommer til å blogge om alt fra bilder til mat. Denne bloggen har jeg hatt i noen år nå. Er det noe du lurer på eller vil at jeg skal blogg om er det bare å legge igjen en liten kommentar i kommentarfeltet. Jeg kommer til å legge inn et innlegg i ny og ne. Håper dere liker bloggen min og innleggene jeg kommer til å poste. Klem!

Kategorier

Arkiv

hits