perfekt!

Hei :D

Nå sitter jeg her med en herlig kopp te og spiser hjemmelaget kjeks. Mmm. Sitter med tegneblokken min og nyter vinden som slår mot veggen. Sitter og tegner i et rom som er helt still. Hører bare klangen av musikken som spiller i bakgrunnen. En vakker stemme.

Er inntullet i en tykk vinterdyne, og nyter hvert sekund av sangen. Mens blyanten, min bare svinger i hver bevegelse.

Tenkt jeg skulle pakke litt. Reiser til Kristiansand i morgen. Har skrevet pakkelisten min så nå er det bare til å finne fram vesker og koffert, brett alle klærne pent og legge de oppi. Fant nettopp ut at jeg har sykt lyst på en ?skinn veske?. Jeg sitter og søker på forskjellige vesker som jeg har lyst til å kjøpe. Fant en som jeg garantert kommer til å kjøpe.  Egentlig bør jeg lage innlegg som jeg kan poste når jeg er i Kristiansand, men vil ikke gi slipp på skrivingen.

Oi, det kommer en skikkelig skur snart. Ser bar et lite glip fra solen som gjemmer seg bak de grå blå skyene. Er bare en liten flekk med blå himmel. Nå er himmel helt svart er ikke en eneste flekk som er blå. Men vet du hva? Jeg elsker regnet så jeg gleder meg til jeg kan høre regnet plaske ned og  at hver eneste regndråpe knitrer mot vinduet.

 


det er den veska jeg skal kjøpe!

 

så litt på denne også

 


synes den veska også var kjempe fin.

 

-nova 

 

 

 

 

 


 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

4 kommentarer

Linni Olsen

11.10.2011 kl.22:57

Kos deg i Kristiandsand!

Karina

12.10.2011 kl.07:12

Kristiansand er best :-) haha.

sv: så bra at du fikk det til!

Katarina

12.10.2011 kl.19:13

Kosdeg!

Elin Kristine

12.10.2011 kl.22:13

KjempeFin Blogg! (:

Hadde vert hyggeligt med en kommentar tilbake <3

Skriv en ny kommentar

Anja

Anja

17, Stavanger

Hei. Mitt navn er Anja. Jeg er ei livlig og glad jente på 17 år, fra Stavanger, i Rogaland. Jeg kommer til å blogge om alt fra bilder til mat. Denne bloggen har jeg hatt i noen år nå. Er det noe du lurer på eller vil at jeg skal blogg om er det bare å legge igjen en liten kommentar i kommentarfeltet. Jeg kommer til å legge inn et innlegg i ny og ne. Håper dere liker bloggen min og innleggene jeg kommer til å poste. Klem!

Kategorier

Arkiv

hits