takker for meg! 27/08-2011

hei hei min kjære lesere, hvis det er flere der ute? <3

Nå avslutter jeg denne bloggen,etter nesten 3 år med blogging. Det har vært utrolig gøy å fått delt hverdagen min med dere. Jeg har satt veldig stor pris på at folk har tatt seg tid til å lese bloggen  :D <3. Du aner ikke hvor takknemelig jeg er. Men nå er tiden kommet for at jeg slutter denne bloggen. Har tenkt på det i snart et halvt år. Vil savne dere masse!

Jeg har både hatt gode og dårlige dager med blogging (det er vel sån blogglivet er?). Igjennom bloggperioden har jeg både fått posetive kommentarer og stygge kommentarer. Når jeg får stygge kommentarer bryr jeg meg ikke, hygger meg heller over de posetive kommentarene.

 Jeg har hatt bloggpauser, men jeg har alltid gått innom for å se på alle de flotte kommentarene. Jeg er veldig glad for alle de poseitve tilbakemeldingene jeg har fått på bloggen. Angrer ikke ett sekund på  at jeg begynte å blogge. Har fått mange minner via blogg som jeg ALLTID kommer til å huske. Jeg har også lært utrolig mye bare ved å blogge!

 

 

Jeg kommer ikke til å legge ned denne bloggen, det kommer til å ligge ute :D. Må jo ha noen minner som jeg kan se tilbake på.

kanskje jeg kommer tilbake kanskje ikke... ingen vet!<3 i såfall kommer jeg ikke til å blogge på denne bloggen! 

takk for nå. husk å vær deg selv, ikke bry deg om hva andre mener eller sier. du er deg og ingen kan gjøre noe med det!

tusen takk for meg <3

 

 

 

 

3 kommentarer

Sandra

27.08.2011 kl.13:23

ÅÅ :-( dumt at du slutter, har vært kjekt å lese bloggen din! <3

awv

28.08.2011 kl.20:26

Enig i at det er dumt at du slutte og blogge. Håper du kommer tilbake og synes alltid bloggen din var kjekke :)

Pernille <3

29.08.2011 kl.16:12

Det var leit! Håper du kommer tilbake da <3

Skriv en ny kommentar

Anja

Anja

17, Stavanger

Hei. Mitt navn er Anja. Jeg er ei livlig og glad jente på 17 år, fra Stavanger, i Rogaland. Jeg kommer til å blogge om alt fra bilder til mat. Denne bloggen har jeg hatt i noen år nå. Er det noe du lurer på eller vil at jeg skal blogg om er det bare å legge igjen en liten kommentar i kommentarfeltet. Jeg kommer til å legge inn et innlegg i ny og ne. Håper dere liker bloggen min og innleggene jeg kommer til å poste. Klem!

Kategorier

Arkiv

hits