kokke-kamp :D

 

hei <3

 

På skolen i morgen  i dag skal vi ha noe som heter kokke kamp. Jeg vet ikke om dere skal eller har hatt det.. men jeg kan prøve å forklare!

Jeg hadde det på barneskolen også. Men det var ikke noe særlig gøy der. Fordi vi fikk ikke særlig mye penger å handle for ja og mange andre grunner

Men på ungdomskolen, tror jeg og vet at det blir mye bedre :D. Gleder meg allerede. Vi skal lage noe kjempe godt, men jeg få vel holde det hemmelig til i morgen :D legger kanskje ut bilder. Hvis jeg får tid til å ta noen? Vi springer liksom fram og tilbake for å få serveringen perfekt, så jeg tviler på at jeg får tatt noen.. men men, jeg skal prøve.

men ja, jeg skulle jo forklare hvordan en kokk-kamp fungerer :D

vi har det fertfall slik:

        ♥Vi er delt inn i 4 grupper. og på hver gruppe skal vi være 3-4 personer.

        ♥Vi får 150 (?) kr på en gruppe. Som vi kan handle hva vi vil for :D

        ♥Vi kan enten lage forett og hovedrett, eller hovedrett og desser.

        ♥Vi får 3 timer på å lage maten, pynte bordet, og dekke på. 

        ♥Når vi er ferdige kommer dommerne (lærerne) og smaker og vurderer maten. 

        ♥Deretter kårer dommerne (lærerne) hvilken mat som var best.

         ♥Jeg tipper de vurderer etter (vanskelighets grad, om det er brukt mye ferdig fabrikanter,      bordpynting, servering. og selvfølgelig smaken av maten !!)

 


 

Én kommentar

Fredrikke Dusmanu

10.05.2011 kl.17:41

hihi <3

Skriv en ny kommentar

Anja

Anja

17, Stavanger

Hei. Mitt navn er Anja. Jeg er ei livlig og glad jente på 17 år, fra Stavanger, i Rogaland. Jeg kommer til å blogge om alt fra bilder til mat. Denne bloggen har jeg hatt i noen år nå. Er det noe du lurer på eller vil at jeg skal blogg om er det bare å legge igjen en liten kommentar i kommentarfeltet. Jeg kommer til å legge inn et innlegg i ny og ne. Håper dere liker bloggen min og innleggene jeg kommer til å poste. Klem!

Kategorier

Arkiv

hits