hår produkt!

hei hei. <3

jeg var hos frisøren denne uken. måtte klipe meg siden jeg snart skal konfirmere meg. så jeg bestemte meg for å ikke klippe så mye,  for å beholde lengden på håre. jeg  fikk anbefalt et godt hårprodukt som gjør at håret får litt mer volum. så jeg kjøpte meg saltvannspray. jeg kjøpte fra seruienn. sexy hair ). jeg anbefaler denpå det sterkeste. jeg er meget fornøyd med kjøpet :).

det er den jeg kjøpte!

NB: dette er ikke et sponset innlegg !!!

 

Nova 

 

3 kommentarer

15.05.2011 kl.14:36

Hvorfor skulle det være et sponset innlegg ?

Pia :)

19.05.2011 kl.15:20

eem.. ikke for å være frekk eller stygg, men du vet tydeligvis ikke hva saltvannspray er.. du får strandlook av saltvannspray, sånn rufsete og matt hår! ikke volum..? for å få volum må du bruke volumpudder eller hårspray! og det er jo litt rart at du anbefaler den på det sterkeste, når du ikke engang får volum av den... jaja, bare et lite tips fra meg ;o)

Martine

29.05.2011 kl.18:48

Pia har rett lillevenn.. -.^ leste du i det hele tatt bakpå..?

Skriv en ny kommentar

Anja

Anja

17, Stavanger

Hei. Mitt navn er Anja. Jeg er ei livlig og glad jente på 17 år, fra Stavanger, i Rogaland. Jeg kommer til å blogge om alt fra bilder til mat. Denne bloggen har jeg hatt i noen år nå. Er det noe du lurer på eller vil at jeg skal blogg om er det bare å legge igjen en liten kommentar i kommentarfeltet. Jeg kommer til å legge inn et innlegg i ny og ne. Håper dere liker bloggen min og innleggene jeg kommer til å poste. Klem!

Kategorier

Arkiv

hits