verdenskrisen?!?!

hei <3

Nå på skolen har vi om den store verdenskrisen. Jeg synes det er ganske spennende. Jeg har egentlig altid syntes at historie er gøy. Så nå siter jeg med historie leksa mi. Vi skal lage en sånn mape som skal leveres inn.. så jeg for vel bare fortsett. Hadde egentlig bare tenkt å gi fra meg et lite pip  :D

 

i dag har jeg egentlig ikke gjort så veldig mye, men  her er jalfal planen for det jeg har gjort i dag!

Med en gang jeg kom hjem måtte jeg gå tur med en hun som jeg skal passe på helt til søndag. Har passet den fra søndagen som var. Det er en fuglehund, hun er kjempe snill. Hun  har også noen valper som jeg må passe på. Jeg legger kanskje ut noen bilder av dem senre.

Etter jeg hadde vært ute med hunden måtte jeg seriøst spurte opp til kirken. Jeg skulle på sånn dere ... komfmøte.

Når jeg var ferdig der skulle jeg egentlig på revyøving, men siden vi ikke fikk lov av  komflærerene i kirken til å gå fra kirken, rakk jeg det ikke.... typisk.. men men,  revylæreren våre viste heldigvis om at noen av oss skulle på komfmøte :)

Jalfal, når jeg kom hjem måtte jeg lage meg noe å spise hadde ikke spist siden lunch (det var kl 11) da hadde jeg ikke spist på ca 6t. så jeg var skrubb sulten.

så nå sitter jeg her å blogger. Egetlig en ganske kjedelig dag...

hahah, men hadde ikke så mye annet å skive om :P

 

synes du historie er spennende ??  <3

 

- ♥♥ Nova ♥♥

Én kommentar

tanten

08.02.2011 kl.01:26

Hei Anja!

Syns du var tøff som tok på deg å ha ansvaret for ei hundetispe og valpene hennes en hel uke. Stå på!

Skriv en ny kommentar

Anja

Anja

17, Stavanger

Hei. Mitt navn er Anja. Jeg er ei livlig og glad jente på 17 år, fra Stavanger, i Rogaland. Jeg kommer til å blogge om alt fra bilder til mat. Denne bloggen har jeg hatt i noen år nå. Er det noe du lurer på eller vil at jeg skal blogg om er det bare å legge igjen en liten kommentar i kommentarfeltet. Jeg kommer til å legge inn et innlegg i ny og ne. Håper dere liker bloggen min og innleggene jeg kommer til å poste. Klem!

Kategorier

Arkiv

hits