slått med en hammer i hodet !

hei <3

heheh nei jeg er ikke akkurat slått med en hammer i hodet. men jeg fikk sånn sykt vondt i hue, idag. Hadde vondt i hele går også. Idag gikk jeg hjem fra skolen. . akka. jajja. det er vell noe som går siden alle er blitt syke..det er veldig mange som har fått influensa i disse tider.


kom akkuratt på noe!!

hva synes du om, at voe haR SLUTTE å blogge.

jeg synes det var veldig dumt. har les bloggen hennes kjempe lenge. så når leste innlegget til voe (jeg slutter..)

da fikk jeg serriøst sjokk. jeg hadde aldrid trodd at hunn skulle slutte. hun som har vart på førsteplass så lenge :P jeg synes de som skriver dritt om voe, skal holde munnen sin igjen. hvis de ikke har noe pent å si. det er jo en av grunnen for hun sluttet.

men jeg kjønner meg veldig godt at voe sluttet, når hun får flere dritt komentarer om dagen!! voe er en sterk, pen og serriøst verdens beste blogger. hun er trossalt bare 15 eller 16, så er hun en så fornuftig person. og ikke minst en sterk person. Hun har opplevd veldig mye kjekt og et stort evntyr, men hun har jo også bært på en tung sekk, som hun sa.

 jeg håper at hunn kommer enda sterker til bake. vil jo lese innleggene hennes.!! 

 

 

synes du det er dumt at voe har sluttet ???????

4 kommentarer

06.01.2011 kl.19:36

JAAAA!!!

07.01.2011 kl.23:54

domt er da jau.. hehe

likar hesto di på et headeren!

du err veldi flinke i å redgjera.. bilde.. :-)

snakes z<3

tanten

12.01.2011 kl.00:48

Hei Anja! Så kjekt å lese bloggen din.

Tante K

Tinka

21.01.2011 kl.19:24

Synes ikke hun var verdens beste blogger, det er kjempemange flinkere enn henne...gjorde meg ikke noe at hu slutta :) ..bare min mening ;)

Skriv en ny kommentar

Anja

Anja

17, Stavanger

Hei. Mitt navn er Anja. Jeg er ei livlig og glad jente på 17 år, fra Stavanger, i Rogaland. Jeg kommer til å blogge om alt fra bilder til mat. Denne bloggen har jeg hatt i noen år nå. Er det noe du lurer på eller vil at jeg skal blogg om er det bare å legge igjen en liten kommentar i kommentarfeltet. Jeg kommer til å legge inn et innlegg i ny og ne. Håper dere liker bloggen min og innleggene jeg kommer til å poste. Klem!

Kategorier

Arkiv

hits