Ny HEADER..

hva synes du om den nye headeren min.


headeren min..

 

slenger med et annet bilde også

Hadde litt FRITIDS. så jeg bare laget noe..

 

4 kommentarer

awv

01.11.2010 kl.22:31

fin=)

je!k

02.11.2010 kl.20:15

kjempe nydelig :-)

du kan godt lage header til meg en gang!

Linn

07.11.2010 kl.13:22

Har du teke dei bildane ellar har du hatt dei frå GOOGLE ?????? da e litt teit hvis du bare tek to bildar frå GOOGLE og lagar header te din blogg me dei....

Lene

07.11.2010 kl.15:14

Kan du ikke legge ut bilder av deg selv i innleggene dine. Det er så kjedelig å se google sine bilder (som alle har sett allerede).Det er mye kjekkere å se bilder som du har hatt eller bilder av den som blogger. Du har jo bare 2 bilder av deg her..veldig anonymt og kjedelig! Det er også et tips til hvordan du kan få flere lesere. Har lest gjennom de gamle innleggene dine og der står det mange spørsmål om hvordan du kan få flere til å lese bloggen din.

Skriv en ny kommentar

Anja

Anja

17, Stavanger

Hei. Mitt navn er Anja. Jeg er ei livlig og glad jente på 17 år, fra Stavanger, i Rogaland. Jeg kommer til å blogge om alt fra bilder til mat. Denne bloggen har jeg hatt i noen år nå. Er det noe du lurer på eller vil at jeg skal blogg om er det bare å legge igjen en liten kommentar i kommentarfeltet. Jeg kommer til å legge inn et innlegg i ny og ne. Håper dere liker bloggen min og innleggene jeg kommer til å poste. Klem!

Kategorier

Arkiv

hits