HALLOWEEN !!

H-E-I<3

JA, nå er det endelig HALLOWEEN. Det blir morro, jeg skvetter like mye hver gang det er halloween. Jeg vet egentlig ikke hva jeg skal være enda, men det finner jeg sikkert ut snart (håper jeg). hahah, men det hadde vært kjempe fint om du kunne komme med forslag.

ja jeg fikk ikke blogget i går men, det kommer nå.

 

i går var jeg i stallen for å ri min kjære Holte. Etter jeg hadde vært der i ca 5 timer eller mer, gikk jeg hjem for å gjøre meg klar. Vi skulle ut å spise... Vi hadde egentlig tenkt oss på en resturante (vet ikke helt hva den heter), men siden den skulle stenge. Gikk vi heller på Dolly dimple. Vi bestilte en pizza som heter Bankers. Den er kjempe god. Jeg anbefaler den på det sterkeste...

Hva ska du kle deg ut som?

Har du noen forslag til hva jeg kan kle meg ut som ??

 

BLOGGES.<3<3

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anja

Anja

17, Stavanger

Hei. Mitt navn er Anja. Jeg er ei livlig og glad jente på 17 år, fra Stavanger, i Rogaland. Jeg kommer til å blogge om alt fra bilder til mat. Denne bloggen har jeg hatt i noen år nå. Er det noe du lurer på eller vil at jeg skal blogg om er det bare å legge igjen en liten kommentar i kommentarfeltet. Jeg kommer til å legge inn et innlegg i ny og ne. Håper dere liker bloggen min og innleggene jeg kommer til å poste. Klem!

Kategorier

Arkiv

hits